AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
11:12:2019 13:46
Lang skadesperiode: Arsenal må undvære ny signing i tre måneder

Kieran Tierney er ude med skade de næste tre måneder, skriver London Evening Standard.


Kieran Tierney fik sin skulder skubbet ude af led i sejren over West Ham og måtte forlade London Stadium med sin højre arm i en slynge.

Desværre kræver skaden en operation, og London Evening Standard skriver nu, at Arsenal formentligt må undvære den 22-årige venstreback helt frem til marts.  Tierney ventes altså ude i knap tre måneder.

Det er blot den seneste skade, som den tidligere Celtic-back døjer med efter skiftet til Arsenal sidste sommer. Hidtil har Tierney kun været i stand til at spille 11 kampe for klubben.

Tierney lider af den værste skade, men han er ikke den eneste Arsenal-spiller, som er forhindret i at spille torsdagens Europa League-kamp mod Standard Liege.

Hector Bellerin fik en lårskade under opvarmningen til kampen mod West Ham, mens Granit Xhaka i øjeblikket lider af en hjernerystelse efter at have blokeret et skud på mål med hovedet.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED