AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
04:06:2020 11:03
Landsmand: Mbappé kan blive en konge i Liverpool

Ifølge Willy Sagnol vil Liverpool med Jürgen Klopp som manager være et perfekt match for Kylian Mbappé.


Rygtet om Kylian Mbappé til Liverpool har svirret længe, men det er næppe sandsynligt, at det bliver til en realitet lige foreløbig. Men spørger man Willy Sagnol, er det helt oplagt, at parterne bliver forenet i fremtiden.

Den tidligere franske landsholdsspiller kan nemlig se, hvordan Kylian Mbappé vil have godt af at spille under Jürgen Klopp, der vil tilføje nye aspekter det franske stjerneskuds spil.

Og med tiden kan Sagnol se, hvordan 21-årige Mbappé kan blive en kæmpe stjerne i den røde trøje.

- Den klub har en stor fordel. Med Klopp har man en træner, som enhver spiller i verden gerne vil arbejde med. Mbappé skal ændre sig under ham. Han forlanger meget defensivt arbejde fra sine angribere, hvilket Mbappé ikke er god til endnu. Men han kan lære det. Specielt fra en mand som Klopp. Uden tvivl.

- Mbappé kan blive en konge med Jürgen Klopp som manager for Liverpool, lyder vurderingen fra Sagnol, som er blevet interviewet af SportBild.

Paris Saint-Germain-stjernen har tidligere udtrykt sin beundring for Liverpool, hvilket har fået flere håbefulde fans af Merseyside-klubben til at drømme om et fremtidigt skifte.

På nuværende tidspunkt ser det dog ikke sandsynligt ud, at den franske mesterklub siger farvel til sin største juvel, som har to år tilbage af sin nuværende kontrakt.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED