AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:02:2019 18:32
Landsmand: Derfor brokker Kanté sig ikke over ny position

Emmanuel Petit er overrasket over, at Maurizio Sarri har rykket N'Golo Kanté væk fra 6'er-positionen. Chelsea-spilleren er dog for ydmyg til at brokke sig over det, mener landsmanden.


Maurizio Sarri og Jorginhos ankomst i Chelsea har resulteret i, at N'Golo Kanté er blevet rykket væk fra positionen som defensiv midtbanespiller. I stedet spiller franskmanden en mere offensiv rolle i forhold til, hvad han før har gjort. 

Selvom den 27-årige Chelsea-spiller har udfyldt rollen som boks-til-boks-spiller ganske fint, er der ifølge Emmanuel Petit ingen tvivl om, at Kanté er en af de bedste 6'ere i verden, og det overrasker ham, at Sarri har rykket Kanté væk fra positionen. 

- Sarris beslutning om at rykke Kanté væk fra sin naturlige position, hvor han har været den bedste i verden i de seneste to-tre år, overraskede mig, sagde den tidligere Arsenal- og Chelsea-spiller til paddypower.com

- Kanté siger, at han lærer og nyder sin nye position. Han vil ikke skabe problemer. Alle i Frankrig kender Kanté, og vi ved hvor ydmyg, han er, så han vil ikke være skyld i problemer. Men kan nogen forklare, hvorfor man rykker Kanté væk fra sin favoritposition til fordel for Jorginho?

- Jeg havde aldrig hørt om Jorginho, før han kom til Chelsea, og jeg har ikke noget mod ham, men passer han til Premier League? Når man har en spiller, som er så god på en specifik position, hvorfor rykker man ham så væk? 

Fra sin nye position har 27-årige Kanté lavet fire mål og fire assists i 33 kampe i denne sæson. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED