Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
15:01:2021 11:18
Landet i Istanbul: Chelsea-flop til 320 mio. er tæt på skifte

Ifølge journalisten Will Unwin, der blandt andet skriver for The Guardian, er Danny Drinkwater på vej til at fuldføre et skifte til Kasimpasa.


Danny Drinkwater vil formentlig blive husket som en af Chelseas dårligste signings i nyere tid, men nu ser det ud til, at midtbanefloppet forlader klubben efter tre og en halv sæson næsten uden spilletid.

Ifølge journalisten Will Unwin, der freelancer for pålidelige The Guardian, har den 30-årige englænder nemlig fået særlig dispensation til at rejse trods corona-lockdownen, og nu skulle Drinkwater være landet i Istanbul forud for et skifte til Kasimpasa.

Historien melder dog intet om, hvorvidt der er tale om en lejeaftale eller et permanent skifte.

Drinkwater forlod Leicester for £38 millioner i 2017, men har sidenhen kun haft 23 optrædener for The Blues' førstehold. Senest har han været udlejet til Burnley og Aston Villa uden stor succes, og denne sæson har han brugt for Chelseas reservehold, mens han angiveligt tjener omkring £110.000 om ugen.

Derfor kommer der noget luft i budgettet, hvis Drinkwater står til at forlade klubben.

Opdatering: Ifølge Nizaar Kinsella fra Goal er der tale om et lejeophold til Kasimpasa, hvor Chelsea fortsat vil betale en stor andel af Drinkwaters løn.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED