Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
02:08:2020 10:53
Lampards transfermål skal finansieres: Disse otte spillere kan blive solgt

Der er gode muligheder for, at Chelsea tager afsked med alle disse otte spillere til sommer.


Chelsea har allerede brugt store summer på Hakim Ziyech og Timo Werner, mens det ligner et spørgsmål om tid, før Kai Havertz også bliver præsenteret. Derudover forventes Chelsea også at forstærke sig på målmandsposten, venstrebacken og i det centrale forsvar. 

De mange køb skal dog også finansieres på en eller anden måde, og rygterne går da også på, at Frank Lampard er klar til at skille sig af med flere af de nuværende Chelsea-spillere. 

Vi har taget et kig på Chelseas spillere og udpeget otte, der meget vel kan forlade London-klubben denne sommer. 

Kepa Arrizabalaga 

Det kommer vel næppe bag på nogen, at Kepa optræder på denne liste. Spanieren kan se tilbage på en forfærdelig sæson, og Frank Lampards tålmodighed med ham ser ud til at være opbrugt. Det helt store spørgsmål er dog, om Chelsea kan finde en køber til målmanden. På rygtebørsen er han blevet kædet sammen med Valencia, men den spanske klub er angiveligt mest lune på en lejeaftale med mulighed for at købe ham senere hen. 

Emerson Palmieri 

Italieneren startede sæsonen som Lampards foretrukne venstreback, men siden da røg han helt ud i kulden. Efter coronapausen har han ofte end ikke været på bænken, og han ligner en færdig mand i Vestlondon. 

Davide Zappacosta

Du skal ikke være ked af det, hvis du har glemt italieneren. For Zappacostas ophold i Chelsea har ikke været nogen succes, og i sommeren 2019 blev han udlejet til AS Roma. Hans ophold i den italienske hovedstad blev dog ødelagt af en slem skade, men han har selv luftet tanken om at forlænge opholdet i klubben. I Chelsea vil de formentlig meget gerne sælge højrebacken, som ikke har nogen fremtid i klubben. 

Victor Moses

Ligesom Zappacosta har Moses været udlejet til en klub i støvlelandet i denne sæson. Nigerianerens tid som Inter-spiller har dog ikke været nogen succes, og hans aftale med Milano-klubben forventes ikke at blive gjort permanent. Han har dog ikke nogen fremtid i Chelsea. The Blues får dog næppe mange penge for Moses, som har kontraktudløb næste sommer, men lidt har som bekendt også ret. 

Danny Drinkwater

Endnu en spiller der har været udlejet uden succes. Drinkwater har endda været forbi både Burnley og Aston Villa i 2019/20-sæsonen, men begge gange har det været en gigantisk succes. Englænderen, der går hen i historien som et af Chelseas dårligste indkøb nogensinde, kan godt forberede sig på at blive solgt. Spørgsmålet er dog, hvem der har lyst til at smide penge efter ham? 

Tiemeoue Bakayoko 

Vi bliver i gruppen af udlejede spillere. Bakayoko har for anden sæson i træk været udlejet, og han skal ikke regne med spilletid for Chelsea i næste sæson. Derimod har The Blues allerede planlagt at sælge ham, selvom hans værdi er faldet en del de seneste to år. 

Jorginho 

Maurizio Sarri skulle efter sigende være meget interesseret i at lokke Jorginho tilbage til Italien, og det ligner da også et farvel til Chelsea for Jorginho. Midtbanespilleren var efter coronapausen røget helt ned som tredjevalg på den centrale midtbane, og kun skader til N'Golo Kanté og Billy Gilmour gav ham spilletid til sidst. I perioder har italieneren gjort det fortrinligt for The Blues, men i denne sæson har han ofte set svag ud, og Chelsea vil gøre klogt i at sælge ham. 

Michy Batshuayi 

Belgieren startede som andetvalg i Chelseas angreb, men han greb ikke chancen og er nu helt ude i kulden. Ofte har Batshuayi ikke engang været at finde på bænken, hvilket også var tilfældet i gårsdagens FA Cup-finale mod Arsenal. Rygterne går da også på, at Chelsea arbejder hårdt på at skille sig af med angriberen, der vil få endnu længere til spilletid, når Timo Werner bliver en del af truppen. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED