AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:12:2019 14:37
Lampard vil erstatte Hazard: Her er otte potentielle transferemner

Sqauwka har set nærmere på otte spillere, som Chelsea kan hente som erstatning for Eden Hazard.


I sommer besluttede Chelsea at sælge Eden Hazard, da han selv havde et stort ønske om at komme til Real Madrid.

Med en transferkarantæne hængende over hovedet havde Chelsea ikke mulighed for at hente en erstatning, men det har de nu muligheden for i det kommende transfervindue.

Frank Lampard har udtalt, at man vil se på muighederne for at hente en spiller som erstatning for Eden Hazard, og i den forbindelse har Sqauwka set nærmere på otte spillere, som The Blues kunne hente.

Jadon Sancho
Alder: 19 år
Klub: Dortmund

Den tidligere City-spiller vil væk fra Dortmund, og der er angiveligt hård kamp om ham mellem de engelske klubber. Med Sancho vil de få en spiller, der anses for at være et af de største talenter i verden.

Wilfried Zaha
Alder: 27 år
Klub: Crystal Palace

Det ville være en dyr signing. Prisen vil lyde på omkring £80 millioner, men så vil de til gengæld også få en spiller, som har bevist sig selv i Premier League i mange år og formentlig kun vil blive bedre med nogle holdkammerater om sig, som har mere kvalitet end medspillerne i Crystal Palace.

Dries Mertens
Alder: 32 år  
Klub: Napoli

En ældre herre, men Mertens er garant for mål og assists, og til trods for sin alder har han stadig fart i benene. Ville være en god signing på den korte bane.

Yannick Carrasco
Alder: 26 år 
Klub: Dalian Yifang

Belgieren er formentlig ikke så attraktiv, som han tidligere har været, efter sit skifte til kinesisk fodbold. Han skulle dog være opsat på at komme tilbage til Europa, og kan han komme tilbage på sporet, vil han være en interessant spiller for The Blues.

Steven Bergwijn
Alder: 22 år
Klub: PSV Eindhoven

Efter en flot sæson var han i sommer en eftertragtet herre, men den unge hollænder endte med at blive i PSV Eindhoven. I denne sæson fortsætter han de flotte takter med fem scoringer og otte mål i 13 kampe, og det tyder på, at det kun er spørgsmål om tid, før han forlader det hollandske.

Leon Bailey
Alder: 22 år  
Klub: Leverkusen

I flere omgange er han blevet rygtet til Premier League med flere klubber som bejlere, heriblandt Chelsea. Tre scoringer er det blevet til i denne sæson, og med kontraktudløb i 2023 vil Leverkusen ikke slippe ham billigt. Hos Transfermarkt har han en markedsværdi på €40 millioner.

Ryan Fraser
Alder: 25 år
Klub: Bournemouth

Den skotske kantspiller har kontraktudløb til sommer, og han står ikke til at forlænge sin aftale med The Cherries. I sidste sæson var han flyvende sammen med Callum Wilson, men i denne sæson har det ikke fungeret, og det har resulteret, at han ikke længere er fast mand på holdkortet. Et vinterskifte til Chelsea kan muligvis få ham op i gear igen.

Calvin Stengs
Alder: 20 år
Klub: AZ Alkmaar

Ung hollænder, som er blomstret i denne sæson, hvor han står noteret for fire mål og syv assists i 16 kampe. Kan gøre sig gældende på begge kanter, men hans foretrukne er højrekant. Stengs vil formentlig ikke være en af de helt dyre signings, og der vil formentlig gå nogle år, før man kan se, om han har potentialet til at erstatte Hazard på Stamford Bridge.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED