Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
25:01:2021 21:14
Lampard taler ud efter fyring: Jeg er skuffet

Frank Lampard taler for første gang ud om fyringen.


Frank Lampard blev i dag fyret som Chelsea-manager.

I et opslag på sin Instagram sætter han for første gang ord på sin afskedigelse:

- Det har været et kæmpe privilegie og ære at være manager for Chelsea. En klub, som har været en stor del af mit liv. Først vil jeg gerne takke fansene for den utrolige støtte, jeg har modtaget de sidste 18 måneder. Jeg håber, de ved, hvad det betyder for mig, fortæller Frank Lampard.

- Da jeg påtog mig denne rolle, vidste jeg, hvilke udfordringer der hørte med i en svær tid for klubben. Jeg er stolt over det, vi har opnået, og jeg er stolt af de akademi-spillere, som har taget skridtet til førsteholdet og gjort det så godt. De er fremtiden for denne klub.

- Jeg er skuffet over ikke at have tiden i denne sæson til at drive klubben fremad og bringe den til næste niveau.

- Jeg vil takke Abramovich, bestyrelsen, spillerne, træningsstab og alle andre i klubben for deres hårde arbejde og dedikation - især i disse svære tider. Jeg ønsker holdet og klubben alt det bedste i fremtiden, slutter Frank Lampard.

LÆS VORES TRANSFER LIVE LIGE HER!


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED