Lampard skadet i jubel: Jeg har brækket min hånd

Af Rasmus Leth
18.03.2022 Kl. 07:37
Det var en lykkelig Frank Lampard, der kunne juble over gårsdagens overtidsscoring mod Newcastle. Jublen endte dog ikke helt smertefrit for Everton-træneren.
Da Allan blev sendt ud i det 83. minut ved stillingen 0-0, lignede det ikke et Everton-hold, der skulle hente en sejr. Oven i udvisningen havde hjemmeholdet under det meste af kampen på Goodison Park været under pres fra Newcastle.

Med en mand nede formåede Alex Iwobi alligevel at score i det 99. minut, og så brød jublen løs hos Everton.

Efter kampen fortalte Everton-træneren, Frank Lampard, at han midt i jublen af den vitale scoring kom til skade.

– Jeg har forresten brækket min hånd i festlighederne. Jeg tager det for de tre point, fortalte Lampard til Amazon Prime Sport

– Det var i fejringen af ​​målet, jeg var ikke klar over det på det tidspunkt. Mens kampen fortsatte, tænkte jeg: "Det er lidt ømt der". Jeg er lidt rystet.

Scoringen var af stod betydning for Everton, da gårsdagens sejr kom efter fire Premier League-nederlag i streg. Everton kæmper for at undgå nedrykning og indtager i øjeblikket en 17. plads i ligaen.

Se eller gense klippet med Lampards uheldige fejring øverst i artiklen.