Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
24:01:2021 18:31
Lampard: Mount vil være kaptajn flere gange

Frank Lampard er ikke i tvivl om, at Mason Mount vil bære anførerbindet flere gange end den ene gang i FA-Cuppen.


Mason Mount bar anførerbindet til dagens FA-Cup-kamp mod Luton på hjemmebane, og det vil ikke være sidste gang. 

I fraværet af Cesar Azpilicueta og Thiago Silva, fik Mason Mount til at være kaptajn, hvilket gjorde Mount til den yngste kaptajn i en alder af 22, siden John Terry bar det i en alder af 21. 

Frank Lampard var også glad for det ansvar, Mount tog til sig, og fortæller, at Mount har været kaptajn i lang tid, inden han fik muligheden for at få anførerbindet. 

- Hør, han fortjener det. Han spiller som en kaptajn, og han har spillet som en kaptajn tidligere og i denne sæson. Han elsker det og kom igennem akademiet, fortalte Lampard til Chelseas officielle app. 

- Klubbens kaptajn er Azpilicueta, og han spillede ikke i dag, men han har været en god rollemodel for Mason.

Lampard er heller i tvivl om, at Mount vil være kaptajn flere gange. 

- Jeg følte, det var passende at give ham anførerbindet i dag. Mason vil blive kaptajn for denne klub mange gange i fremtiden, men bare ikke regelmæssigt endnu, konstaterer Lampard. 

Mason Mount og resten af Chelsea-mandskabet vandt FA-Cup-opgøret over Luton med 3-1.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED