Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
25:10:2020 11:08
Lampard føler sig snydt: Klokkeklart straffespark

Frank Lampard er overbevist om, at Chelsea havde fået et straffespark, hvis dommeren havde set hændelsen på VAR-skærmen.


Chelsea appellerede for et straffespark i slutningen af første halvleg efter en hændelse mellem Cesar Azpilicueta og Harry Maguire.

Flere tv-stationer tog situationen op i pausen, og her mente størstedelen, at der var straffespark.

Den holdning er Chelsea-manager, Frank Lampard, enig i.

- Jeg synes, det var et klokkeklart straffespark. Jeg så det ikke i første omgang, og jeg ved, det er et svært kald for dommerne på banen, men det er det VAR er til for, siger Lampard til The Times.

- Jeg synes, de var meget hurtige til at afvise det. De skulle have taget tid til det. Dommeren skulle have gået til VAR-skærmen, og havde han gjort det, så havde vi fået straffespark. VAR burde have meddelt ham, at han skulle se nærmere på det, lyder det fra Lampard.

Kampen på Old Trafford endte uden mål og dermed uafgjort mellem Chelsea og Manchester United. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED