Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
02:08:2020 08:12
Lampard bekræfter: Skadede Chelsea-stjerner misser Bayern-brag

To af Chelseas største profiler kommer ikke i aktion mod Bayern München i Champions League-returkampen.


Der venter Chelsea en noget nær umulig opgave, når de på lørdag møder Bayern München i Champions League. The Blues tabte således det første opgør med 0-3, og efter gårsdagens nederlag til Arsenal i FA Cup-finalen er det ikke just blevet en nemmere opgave for Chelsea at besejre tyskerne. 

I finalen måtte både Cesar Azpilicueta og Christian Pulisic nemlig udgå med skader, og Frank Lampard bekræfter, at de ikke kommer i aktion mod Bayern München: 

- Jeg er endnu ikke klar over, hvor slemt det står til med dem, men de vil helt sikkert ikke blive klar til på lørdag, fortalte Lampard efter opgøret. 

Lampard fortæller samtidig, at Pedro Rodriguez, der også måtte udgå, heller ikke bliver klar. Spanieren har dermed spillet sin sidste kamp for Chelsea.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED