AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:02:2019 10:56
Læserne har talt: Dette engelske hold vinder Champions League

PLBOLDs læsere har stemt, stemt og stemt og udpeget deres favorit til at snuppe Champions League-titlen.


Det blev tæt løb, men PLBOLDs læsere har kåret deres favorit til at vinde dette års Champions League, og der er ingen grund til at trække afsløringen i langdrag.

Mere end 3.400 læsere har stemt, og størstedelen har peget på formstærke Manchester United som favoritter til at løfte trofæet til maj.

Spoler du tiden tilbage en måned eller to, havde resultatet formentlig set anderledes ud, men Ole Gunnar Solskjær har givet Manchester United momentum og tilhængerne troen på det umulige tilbage, så det The Red Devils vinder afstemningen med i alt 527 stemmer.

Men det blev tæt løb. Liverpool kommer misser lige akkurat favoritværdigheden med 15 stemmer, mens et velspillede Manchester City-hold må nøjes med femtepladsen.

Ifølge dig og de andre læsere har Juventus med tredjeflest stemmer også gode chancer, mens Lionel Messi og Barcelona kommer ind på fjerdepladsen.

Real Madrid har ganske vist vundet Champions League de sidste tre gange, men efter en hidtil skuffende sæson har I ikke stor fidus til kongeklubben. Los Blancos et holdet med sjetteflest stemmer.

Den sidste engelske repræsentant i Mestrenes Turnering, Tottenham, får 122 stemmer. Det indbringer dem en syvendeplads i afstemningen, så Spurs må umiddelbart betragtes som en dark horse til at overhale alle favoritterne indenom. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED