AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
04:12:2019 14:21
Længe ventet funktion: Du kan nu fjerne kommentatorlyden til PL-kampe

Amazon høster hovedsageligt store roser for sin dækning af Premier League, hvor seere blandt andet kan fjerne kommentatorlyden.


Nogle gange vil man gerne kunne se en fodboldkamp uden at høre kommentatorerne – men blot stemningen på stadion.

Det har indtil videre ikke været muligt, men det er det nu blevet.

Det er Amazon, som op til denne sæson sikrede sig en række Premier League-kampe, der kan ses via et abonnement på virksomhedens hjemmeside. 

Tirsdag var første gang, at Amazon havde rettighederne til en kamp fra den bedste engelske række, og her blev det hurtigt tydeligt, at man kunne slå kommentatorernes lyd fra.

Den funktion vakte stor begejstring hos en lang række seere, der roste Amazon for det tiltag på det sociale medie, Twitter.

Foruden at fjerne kommentatorlyden har Amazon også åbnet muligheden for, at man kan få mulighed for at se statistik, højdepunkter samt startopstillinger i højre side af skærmen, mens kampen er i gang.

Enkelte har dog også klaget over, at der er forsinkelse på kampene, som man kender fra streaming.

Det er også Amazon, der har rettighederne til aftenens kampe i Premier League, hvor man har mulighed for at afprøve de forskellige muligheder. Desuden vises Manchester United mod Tottenham på Xee, mens Liverpool mod Everton sendes på TV3+. De resterende kampe kan streames på Viaplay.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED