AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
06:11:2019 16:31
Lad tallene tale: Er Mané og Sterling lige nu på niveau med Messi og Ronaldo?

Hvis Lionel Messi og Cristiano Ronaldo er verdens bedste fodboldspillere, kan man så snakke om, at Sadio Mané eller Raheem Sterling er nummer tre?


Lionel Messi og Cristiano Ronaldo har det seneste årti kæmpet en evig duel om,  hvem der løb med titlen som verdens bedste fodboldspiller.

De fleste fodboldfans vil sikkert stadig gerne anerkende påstanden om, at de to superstjerner er i en klasse for sig selv,  men spillere som Sadio Mané og Raheem Sterling, der i skrivende stund begge er brandvarme, kandiderer i hvert fald til at tage tredjepladsen.

Det viser tallene, som Planet Football har kigget nærmere på, også.  Se bare herunder.

Mål for klub og landshold siden den 1. januar 2019.

Messi - 39

Ronaldo - 29

Mané - 31

Sterling - 36

Sterling plejede at have ry for at være en dårlig afslutter,  men Manchester City-stjernen har oppet sig gevaldigt og kan næsten holde trit med selveste Lionel Messi, mens også Sadio Mané overgår målmaskinen Cristiano Ronaldo.

Assists for klub og landshold siden den 1. januar 2019.

Messi - 14

Ronaldo - 4

Mané - 7

Sterling - 10

Igen er det den lille argentinske troldmand, der topper oversigten, mens begge Premier League-stjerner har præsteret flere assists end portugiseren.

Når det bliver sat i dette perspektiv, forstår man måske godt, hvorfor Real Madrid angiveligt skulle have stor interesse i både Sadio Mané og Raheem Sterling.

Minutter per mål eller assists i ligaen eller Champions League i 2019/20-sæsonen.

Messi - 50

Ronaldo - 154,3

Mané - 114,9

Sterling - 78,3

Mål og assists er ikke alt -  statistik er generelt ikke alt -  men det er alligevel vildt, at Lionel Messi registrerer enten et mål eller assists tre gange,  for hver gang Cristiano Ronaldo gør det.

Antal succesfulde driblinger i ligaen eller Champions League i 2019/20-sæsonen.

Messi - 50

Ronaldo - 23

Mané - 23

Sterling - 27

Messi sætter fuldstændig konkurrencen på dette parameter,  men Sadio Mané ville ligge højere,  kunne han bare drible ligeså godt i Premier League, som han gør i Champions League.

I europæiske kampe laver Mané i snit tre driblinger per kamp, men i Premier League er tallet halveret.  Alligevel matcher han Cristiano Ronaldo.

Nøgleafleveringer i ligaen eller Champions League i 2019/20-sæsonen.

Messi - 24

Ronaldo - 20

Mané - 29

Sterling - 31

Vi er ret sikre på, at Lionel Messi har siddet en del kampe ude med skade denne sæson, så ekstra spilletid til Raheem Sterling og Sadio Mané kan være medvirkende til, at de begge overgår argentineren.

Uanset hvad forklaringen er,  så er det imponerende af Premier League-duoen.

Vi vil nødigt konkludere for meget, for tal og statistik er som bekendt ikke alt, men holder man sig til dem, der er blevet brugt i denne artikel, så kunne du sådan set godt konkludere, at både Raheem Sterling og Sadio Mané har overhalet Cristiano Ronaldo.

Messis niveau er de dog ikke helt på endnu...

 

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED