AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
21:05:2019 22:38
Lacazette: Det her er min bedste sæson

Alexandre Lacazette er mere end tilfreds med sit spil i denne sæson. Franskmanden går så langt, og kalder det sin bedste sæson nogensinde


Lacazette har altid været garant for mål. Det var han i Lyon, og det er han også i Arsenal. Selvom denne sæson ikke har været den mest målrige for franskmanden, så anser han det alligevel som sin bedste sæson til dato.

- Jeg har spillet det bedste fodbold i min karriere i denne sæson. Ikke på grund af målene jeg har scoret, men på grund af mit samlede spil. Jeg har virkelig forbedret mig, siger Arsenal-angriberen ifølge Goal.

- At kunne bidrage uden at score, er vigtigt for holdet. Tidligere har jeg lært, at hvis du arbejder for dine holdkammerater, så ønsker de at give dig bolden hurtigt.

Lacazette har dog stadigvæk scoret 19 mål i 48 kampe på tværs af alle turneringer. Det har været nok til, at han er blevet kåret som årets spiller af Arsenals fans.

Lacazette ønsker at krone sin gode sæson med et trofæ.

- Individuelle kåringer er ikke virkelig, virkelig vigtige. Det er selvfølgelig altid en fornøjelse at modtage en, men det er ikke det første, jeg tænker på. Jeg ønsker at vinde titler såsom Europa League, siger franskmanden.

Europa League får Lacazette muligheden for at vinde, når Arsenal tørner sammen med Chelsea den 29. maj.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED