Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Kun sket én gang før: Liverpool og United tangerer rekord

Af Emil Plovgaard
01.12.2023 Kl. 20:05

Statistik kan bruges til at måle mange ting.

Og så er der andre statistikker, der er en smule ligegyldige.

Hvad denne kategoriseres som, må man selv bedømme.

Ikke desto mindre er det et faktum, at alle otte hold var ubesejret i denne uges europæiske kampe.

Og det er kun sket en enkelt gang før, at otte engelske hold er gået ubesejret igennem en europæisk runde. Senest det skete, var i 2008, skriver The Athletic.

I Champions League besejrede Arsenal franske Lens med hele 6-0, mens Manchester City nedlagde RB Leipzig med 3-2. Newcastle blev fravristet en sejr i de døende minutter, da Paris Saint-Germain kom på 1-1 på et sent straffespark efter en kontroversiel dom.

Andetsteds var Liverpool, Brighton, West Ham og Aston Villa sejrsherrer i de kampe, de spillede i henholdsvis Europa League og Conference League.

Manchester United spillede 3-3 kamp på udebane mod Galatasaray, men her burde De Røde Djævle have vundet, hvis det stod til klubbens manager, Erik ten Hag.

– Vi vinder, og så taber vi. Vi burde have taget de tre point. Det er samme billede i flere kampe – hjemme mod Galatasaray og ude mod København.

– Vi spillede så godt. Så jeg er nødt til at give et kompliment til hold, men jeg er også nødt til at kritisere holdet, trænerstaben og mig som manager.

– Vi forsvarer os ikke godt nok. Vi fører 3-1, og så kan man ikke begå sådanne fejltagelser, for det gør en forskel. Disse fejl kan ske. I Champions League bliver man straffet, og det skal vi lære fra, sagde Erik ten Hag efter kampen til TNT Sports.

Annonce