Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Kun én ting mangler: Angriber er tæt på drømmeskifte til Old Trafford

Af Jeppe Augustsen
08.01.2023 Kl. 15:04
Manchester United nærmer sig den anden signing i januarvinduet.

Erik ten Hag er på angriberjagt, og det forlyder, at han er på vej til at hente en landsmand.

Forleden lød meldingerne på, at Wout Weghorst var på vej til Manchester United på en lejeaftale. 

Den hollandske angriber er i øjeblikket udlejet fra Burnley til Besiktas, og da Burnley ikke bare kan rive kontrakten over med Besiktas, er klubberne nødsaget til at nå til enighed.

Ifølge The Times er dét det eneste, der mangler at komme på plads, før et skifte til Manchester United kan blive en realitet. De personlige vilkår vil nemlig ikke blive et problem.

Wout Weghorst har bedt Besiktas om at nå til enighed med Burnley, så han kan gennemføre sit drømmeskifte til Old Trafford. 

Ikke overraskende er det et økonomisk aspekt, der adskiller en handel, hvor Besiktas vil være interesseret i at få en del af det beløb, som Manchester United vil betale for at leje Wout Weghorst. 

– Han kan ikke bare gå. Der skal være en belønning for, at vi kan godkende adskillelsen. Jeg vil give et eksempel. Burnley fortalte os: 'Vi har lavet en aftale med dette hold om Weghorst. Vi giver jer halvdelen af transfersummen". Dette kan være en anden betingelse. Så sætter vi os ned og snakker.

Sådan lyder det fra Ceyhun Kazancı, der sportsdirektør i Besiktas. 

Såfremt handlen falder på plads vil Wout Weghorst blive Manchester Uniteds anden signing i dette transfervindue, da man også har hentet Jack Butland på leje hos Crystal Palace.

 

Annonce