Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
23:10:2020 17:29
Kuglepennen er klar: Spurs er tæt på forlængelse med stjernespiller

José Mourinho løfter sløret for, at Tottenham er tæt på at forlænge med Heung-min Son.


Tottenham har fået en forrygende sæsonstart. Det skyldes ikke mindst deres farlige angrebsduo Heung-min Son og Harry Kane.

London-klubbens manager, José Mourinho, fortæller til Sky Sports, at de er tæt på at lande en ny aftale med den ene halvdel af den giftige frontduo.

Heung-min Sons nuværende kontrakt gælder til 2023, men den vanvittige sæsonstart af sydkoreaneren har fået Spurs til at gøre en ny kontrakt klar.

Den kontrakt skulle eftersigende indeholde et markant spring op ad lønstigen.

José Mourinho udtaler også, at han mere end gerne vil have en ny aftale på plads med Heung-min Son.

- Jeg ville elske det. Han har dog stadig tre år tilbage af sin kontrakt, så vi er ikke bekymrede, lyder det fra portugisiske José Mourinho.

Heung-min Son har scoret syv Premier League-mål i denne sæson. Han virker også til at være glad for klubben. Det bekræfter manageren. 

- Det handler mere om, at han elsker at være her. Jeg tror derfor, at han er klar til at binde sig til klubben langt ude i fremtiden. Han har fortjent det. Alle i klubben elsker ham. Klubben har noget på plads inden længe, fortæller José Morunho til Sky Sports. 

Næste opgave for Heung-min Son og Tottenham Hotspurs er mandag aften, når de gæster Burnley.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED