Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Krisemøde i Tottenham: Her er den nye situation

Af Jeppe Augustsen
19.03.2023 Kl. 18:39
Der har i dag været krisemøde i Tottenham mellem Daniel Levy og Antonio Conte.

Tottenham endte i denne weekend med et skuffende 3-3-resultatet mod Southampton efter at have været foran med 3-1.

Og efter kampen sendte Antonio Conte en sviner til sine spillere, hvor han bl.a. udtalte: 

– Problemet er, at vi har vist, at vi ikke er et hold. Vi er 11 spillere. Jeg ser selviske spillere. Jeg ser spillere, der ikke vil hjælpe hinanden, og som ikke spiller med hjertet. De er vant til det her. At man ikke spiller for noget vigtigt. De har ikke lyst til at spille under pres. Tottenhams historie er sådan her. 20 år under den samme ejer, og de har aldrig vundet noget.

– Jeg har forsøgt at skjule situationen indtil nu. Hvad kan vi egentlig kæmpe for i denne periode, når det er sådan en attitude og forpligtelse? Hvad? 7. pladsen? 8. pladsen?

Disse udtalelser har sat gang i spekulationerne omkring Antonio Contes situationen, og Daily Mail kan nu afsløre, at der har været krisemøde i London-klubben.

LÆS OGSÅ: Dansk Premier League-rekord er under opsejling

Daniel Levy og Antonio Conte har haft en snak, hvor Antonio Conte forklaret ledelsen, at udtalelserne kun var rettet mod spillerne – og ikke ledelsen. 

Ydermere berettes det, at Daniel Levy har accepteret italienerens version, men det er ikke ensbetydende, at Conte ikke er fyringstruet. 

Daniel Levy vil snakke med resten af ledelsen i de kommende dage, hvor de skal træffe en beslutning omkring fremtiden. Tottenham spiller først igen den 3. april, og dermed har de god tid til at træffe en endelig beslutning. 

Daily Mail og andre engelske medier melder også, at det er så godt som sikkert, at Antonio Conte hvert fald er færdig som Tottenham-manager efter denne sæson, hvor hans kontrakt udløber.

LÆS OGSÅ: Klopp og ten Hag er varme på hollænder

Annonce