Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Kontroversiel udmelding: Manchester City bør droppe Haaland

Af Emil Plovgaard
29.01.2023 Kl. 12:51
Erling Haaland skal bænkes i en periode, lyder opfordringen.

Det har været næsten uvirkeligt, hvad Erling Haaland har bedrevet indtil videre i denne sæson. Han har med andre ord taget hele verden med storm.

Den norske bomber står noteret for 25 mål i 19 Premier League-kampe, og stormen ser ikke foreløbigt ud til at aftage.

På trods af det fornemme udbytte, så er det ikke alle, der lader sig begejstre af nordmanden.

LÆS OGSÅ: Tottenham byder på Bundesliga-stopper

Manchester City bør eksperimentere uden Haaland, lyder meldingen nu fra den tidligere Aston Villa-angriber Gabriel Agbonlahor.

– Jeg vil gerne se Manchester City spille uden Haaland i de næste kampe, og benytte sig af den formation og det hold, som man spillede med i sidste sæson.

– Jeg vil se Foden som en falsk 9'er. Jeg vil se Grealish på venstrefløjen, Mahrez på højre, og Gündogan, De Bruyne og Rodri på midtbanen.

– Og så kan man vurdere, om de gør det bedre uden Haaland. For i de seneste kampe, hvor jeg har set Haaland, har jeg tænkt, at han blot venter på, at nogen laver en De Bruyne-bold ind til ham, som han kan score på. Han er ikke med i opbygningen af spillet. Han modtager ikke bolden, udfordrer forsvarsspilleren og duellerer, siger Agbonlahor i et interview med Sportbible.

Manchester City er i øjeblikket placeret på en andenplads i Premier League, hvor der er fem point op til Arsenal på førstepladsen.

LÆS OGSÅ: Eriksen forlod stadion på krykker – nu er der nyt

Annonce