Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
26:10:2020 14:33
Kontraktudløb nærmer sig: Liverpool vil hente verdensstjerne til sommer

Liverpool står klar i kulissen til at hente franske Kylian Mbappé i PSG til sommer.


Franske Kylian Mbappé er gennem lang tid blevet kædet sammen med de største klubber i europæisk fodbold.

Liverpool har længe været på jagt efter den unge verdensstjerne, men både pris og timing har ikke passet i The Reds planer.

Kylian Mbappés kontrakt med PSG udløber i sommeren 2022, hvilket gør næste sommers transfervindue til en gylden mulighed for at slå til.

Jürgen Klopp og Liverpool er derfor angiveligt klar til at smide et gigabeløb for franskmanden, der også har givet udtryk for, at han vil prøve sig af et andet sted end Paris.

PSG vil derimod gøre alt for at holde på deres stjerne. L'Equipe bragte forleden en artikel om klubbens sportsdirektør, der eftersigende vil miste sit job, hvis PSG ikke forlænger med Kylian Mbappé.

Der er derfor lagt op til et kæmpe tovtrækkeri, men Liverpool er således klar til at tage kampen op til sommer.

De skal dog forvente, at Real Madrid deltager i kampen, for den spanske storklub har også længe haft Kylian Mbappé øverst på ønskesedlen.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED