Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Kontrakten er netop forlænget - men Lingard er i kontakt med anden PL-klub

Af Kristoffer Krogh Kiesbye
04.01.2021 Kl. 17:06
Sheffield Star skriver, at Sheffield United udviser interesse i Jesse Lingard, men foreløbigt er West Ham den eneste klub, som har taget direkte kontakt til Manchester United-spilleren.

Jesse Lingard har fået sin kontrakt med Manchester United forlænget frem til 2022, men det udelukker sandsynligvis ikke et skifte væk fra Old Trafford. Sheffield United udviser i hvert fald interesse, men det gør West Ham også, melder Sheffield Star.

Men hvor Chris Wilder og The Blades foreløbigt holder øje med Lingards situation i Manchester United, melder lokalmediet, at The Hammers allerede skulle have været i kontakt med midtbanespillerens agenter forud for et muligt skifte.

Lingard har endnu ikke fået spilletid i Premier League denne sæson, og selvom The Red Devils brugte en klausul til at forlænge spillerens kontrakt, indgår han umiddelbart ikke i Ole Gunnar Solskjærs planer.

Han ville dog have haft kontraktudløb efter denne sæson, havde Manchester United ikke forlænget med et år. På den måde har klubben sikret sig chancen for en markant større transfersum, nu hvor kontraktens udløb ikke ligger lige om hjørnet.

 

Annonce