Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
23:09:2020 16:34
Kontrakten er klar: Et spillersalg stopper Torreira fra at skifte til Atletico

Lucas Torreira og Atletico Madrid er enige om en kontrakt, men den spanske storklub mangler lige nu midlerne til at kunne signe Arsenal-spilleren.


Lucas Torreira kommer til at forlade Arsenal i dette transfervindue. Det er transferguru Fabrizio Romano slet ikke i tvivl om, og han kan yderligere berette, at den uruguyanske midtbanespiller allerede har forhandlet en kontrakt på plads med det spanske storhold.

Men Atletico Madrid er som så mange andre klubber berørte af coronakrisen. Derfor bliver spanierne nødt til at sælge, før de kan købe Torreira.

- Torreira har indgået personlige forhold med Atletico og vil gerne skifte, men en aftale med Arsenal er endnu ikke indgået. Atletico bliver nødt til at sælge Hector Herrera for at signe Torreira, fortæller Romano i sin podcast "Here We Go".

Han kan også fortælle, at en byttehandel mellem Torreira og Thomas Partey i øjeblikket ikke bliver drøftet, da Atletico ikke anser dem som værende den samme type spiller.

- Svaret er, at man i øjeblikket ikke forhandler om det, da Atletico er overbeviste om, at de er forskellige spillere. Ikke kun rent taktisk, men også vigtigheden af de to spillere for hver sin klub, udtaler Romano.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED