Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
18:07:2021 08:55
Kontrakt på plads: Her er prisen for Raphaël Varane

Der er omsider nyt omkring, hvilken pris Real Madrid kræver for at lade forsvarsspilleren Raphaël Varane skifte denne sommer.


Manchester United er i denne uge blevet enige med Raphaël Varane om de personlige vilkår i en fremtidig aftale, hvor det lige nu blot er den samlede pris, som afholder handlen fra at blive officiel.

Her til morgen er vi blevet klogere på, hvad Real Madrid kræver for franske Varane, der blot har ét år tilbage af sin kontrakt med Los Blancos.

Real Madrid præsident Florentino Perez kræver helt præcist 42,9 millioner pund (€50M) for forsvarsstjernen, hvis han vil acceptere at slippe spilleren til fordel for Manchester United.

Det erfarer en troværdig Sunday Times og Daily Record journalist ved navn Duncan Castles, som også er vært i den populære Transfer Window Podcast.

Er du interesseret i mere nyt om Liverppol og en breddere dækning af engelsk fodbold, kan du følge vores Instagram profil, der dagligt opdateres med varierende, relevant indhold.

Prisen lyder derfor på mindre end de 70 millioner pund, som det tidligere løst har været rygtet var Real Madrid værdiansættelse af VM vinderen.

Med kontrakten på plads virker det nu som en overkommelig forhindring at krybe sig over for De Røde Djævle, der i så fald vil have indledt et af de stærkeste transfervinduer i mange år for klubben, efter an også har sikret sig Jadon Sancho på permanent basis.

28 årige Varane har netop afsluttet sin 10. sæson i Real Madrid, efter han i en alder af 18 år flyttede til Spanien fra Nordfrankrig og den lille kultklub RC Lens.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE