AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
20:04:2019 21:40
Kompany: Føler stadig at jeg har ti år tilbage i mig

Vincent Kompany har igennem sin karriere døjet med adskillige små og store skavanker, men lige så adskillige gange har han kæmpet sig tilbage i varmen. Således også under sin tilværelse i Manchester City.


32-årige Vincent Kompany har døjet med flere ærgerlige - og både lang- og kortvarige - skader i løbet af sin fodboldkarriere. Manchester City-anføreren har som en konsekvens heraf kun taget del i 41 af 110 Premier League i sæsonerne 2016/17, 2017/18 og den nuværende 2018/19-sæson. 

Midterforsvareren påpeger dog også, at det ikke kun er skaderne, der gør, at hans spilletid er formindsket under Pep Guardiolas ledelse i Manchester City. Hans forsvarskollegaer besidder også en så høj kvalitet, at belgieren er i hård og konstant konkurrence med dem om en startplads hos de forsvarende engelske mestre. 

- En ting, der er vigtig at huske på, er, at ingen spiller er uundværlig. Det er systemet, der er uundværligt, udtaler Vincent Kompany til Manchester Evening News. 

- Jeg vågner motiveret op hver morgen og prøver med ildhu at tilkæmpe mig en plads i trænerens startopstilling. Jeg vil altid støtte spillerne i startopstillingen, også når jeg ikke selv er en del af den. Jeg føler stadig, at der er ti år tilbage at spille i, siger forsvarsspilleren. 

Vincent Kompany har kontraktudløb med Manchester City til sommer. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED