Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Kommentator: "Jürgen Klopp vil forlade Liverpool"

Af Kasper Leif Pedersen
09.02.2023 Kl. 12:22
Kommentatoren føler, at Jürgen Klopp vil gå ud af døren.

Liverpool er i enorm krise, hvor man befinder sig på 10.pladsen samt man ikke har vundet i de seneste fire kampe i Premier League.

Derfor har diskussionen også gået på, om Jürgen Klopp kunne blive fyret i Liverpool, eller om han reelt kunne finde på at gå ud af døren på Anfield. 

Richard Keys, der er journalist og kommentator hos beIN Sports, tilslutter sig til, at den tyske manager går ud af døren, hvis man ryger ud af Champions League:

– Der er kun én vinder, når en træner bliver uvenner med pressen – og det er ikke træneren, skriver Keys i et vildt indlæg på sin hjemmeside og fortsætter:

– Mit gæt er, at Klopp vil forlade Liverpool. Ikke nu – men hvis de bliver slået ud af Champions League af Real Madrid, tror jeg, at han er væk inden starten af næste sæson. Liverpool er langt væk. En skygge af det, de engang var – og det nytter ikke noget at give FSG (Liverpools ejere,red.) skylden. Nedturen er Klopps ansvar.

LÆS OGSÅ: Efter Lloris' skade: Tottenham øjner tidl. United-keeper som erstatning

– Han startede ikke genopbygningen tidligt nok. Det var en af Fergie (Sir Alex Ferguson,red.) største styrker – at han kunne rive succesfulde hold fra hinanden.  Hvad tænkte Liverpool på, da de beholdt Milner, Henderson og Firmino? Thiago er over sit bedste – ikke at jeg nogensinde har været en fan. Han var den forkerte spiller i den forkerte klub på det forkerte tidspunkt. Han bremser Liverpool. Faktisk er hele midtbanen for gammel eller ikke god nok. Robertson er over sit bedste. Den, der står i spidsen i næste sæson, har et kæmpe arbejde foran sig. Tror vi, at Klopp er klar til det? Det gør jeg ikke.
 
Liverpools seneste nederlag – deres syvende i ligaen i denne sæson – var  3-0 til Wolves.
 
The Reds møder bysbørnene fra Everton på mandag, som kommer ovenpå en sejr over Premier Leagues tophold, Arsenal.

 

Annonce