Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
11:01:2021 08:20
Kommentator: Denne United-spiller ender med at få Solskjær fyret

Simon Jordan mener, der er en række Manchester United-spillere, som bare ikke er gode nok, og det kan ende med at koste Ole Gunnar Solskjær dyrt.


Der er flere spillere, som ikke er gode nok til at spille for Manchester United, men fortsætter Ole Gunnar Solskjær særligt med at sætte sin lid til Anthony Martial, så ender nordmanden med at få sparket. Det mener den tidligere Crystal Palace-bestyrelsesformand og nuværende kommentator Simon Jordan.

- Det er svært at tro på dette Manchester United-mandskab, for nogle af spillerne er bare ikke op til standard. Martial ender med at få dig fyret, hvis du spiller ham regelmæssigt, for han er ikke god nok, og han er leverer ikke nok, fortæller Jordan til TalkSport.

- Man kigger på ham og tænker; "Er han virkelig fyren, der skal lukke hullet til Klopp og Guardiola?"

Den franske angriber havde en sæsonstart langt under vanligt niveau, så kritikken er ikke helt uberettiget. Martial står dog noteret for to scoringer og tre assists i sine fem seneste kampe for The Red Devils, men det er kun blevet til to mål i denne Premier League-sæson foreløbigt.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED