Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
02:05:2021 20:30
Kommentator: Chelsea-profil ville blomstre for United

Simon Jordan mener, Tammy Abraham har evnerne til at spille for nogle af de største klubber i verden, selvom det kniber med spilletiden i Chelsea.


Thomas Tuchels tilkomst har vist sig som en fantastisk ting for Chelsea, men bare ikke for Tammy Abraham, der mestendel har set til fra bænken og fulgt holdkammeraternes succes.

Den engelske angriber skulle ifølge The Telegraph være blandt spillerne, som The Blues gerne vil skille sig af med, og han bliver blandt andet sat i forbindelse med West Ham og Aston Villa.

Han kunne bare sagtens begå sig i en klub som Manchester United, mener den tidligere Crystal Palace-formand, Simon Jordan, der i dag gør sig som kommentator.

- Hvis jeg var formand for en fodboldklub, ville jeg tro, at han ville ende hos en anden top seks-klub, og jeg tror sagtens, Chelsea kan se frem til at tjene op mod £40 millioner med bonusser, siger Jordan til Talksport.

- Men jeg kunne godt se ham ende hos en klub som Barcelona eller en af de største klubber i Italien eller her i landet. Jeg tror, han kunne spille for Manchester United, og jeg synes, han er en fantastisk spiller, som desværre ikke passer særlig godt ind i Chelseas opstilling.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED