Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
17:10:2021 16:17
Kommentarer skaber uro: Chelsea overvejer at hente spiller tilbage

Den Chelsea-ejede spiller Billy Gilmour er i øjeblikket på udlån til Norwich, hvor han dog ikke har været fast mand i de seneste par kampe.


En kommentar fra Norwich-manager Daniel Farke har skabt stor diskussion internt i Chelsea, skriver avisen Daily Express.
 
Det kører ikke på skinner for The Canaries, og heller ikke for Billy Gilmour, som i øjeblikket er udlejet til Premier Leagues bundprop.
 
Gilmour startede inde i de første tre kampe i turneringen, men er siden da gledet ud af startopstillingen.
 
Det gav ellers god mening for Chelsea at leje ham ud i sommerens transfervindue, men hvis han ikke får spilletid i Norwich, nytter det intet.
 
Derfor har følgende kommentar fra Norwich-træner Daniel Farke også vakt opsigt.
 
- Der er intet pres på os for at spille Gilmour. Vi er her ikke for at udvikle spillere for andre klubber. Vi er her for at skaffe point til klubben, sagde den tysker træner efter 0-0-resultatet mod Brighton.
 
- De vil gerne spille i Manchester United, Chelsea eller Tottenham en dag, så de bliver nødt til at imødekomme en udfordring og tage sig sammen, siger Farke.
 
Det er angiveligt kommentarer, der ifølge Daily Express har fået Chelsea til at overveje, om man skal hente Billy Gilmour hjem fra klubben, når vinterens transfervindue åbner i januar.

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE