Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Kommende City-spiller: Guardiolas opkald overbeviste mig

Af Marcus Sørensen
21.09.2016 Kl. 14:25
Gabriel Jesus fortæller, at et telefonopkald fra Pep Guardiola fik ham til at indse, hvor meget han ville elske at arbejde for City-manageren.

Gabriel Jesus var et varmt navn i sommerens transfervindue, hvor FC Barcelona, Real Madrid, Bayern München og Manchester United alle blev meldt interesserede.

Det endte med at blive Manchester City, der løb af med den 19-årige angriber, der har lavet 16 mål i 30 kampe for Palmerias i 2016. Jesus kommer til City i januar 2017.

– At Guardiola er manager i City og det faktum, at det er en stor klub, var meget vigtige faktorer i min endelige beslutning, fortæller Jesus ifølge Goal.com.

– Guardiolas telefonopkald var en stor del af min beslutning om at tage dertil. Det fik mig til at indse, hvor meget jeg ville elske at arbejde med ham. Jeg kender ham ikke personligt endnu, men han fik mig allerede til at føle mig meget tryg omkring sit projekt der.

Gabriel Jesus kommer til at kæmpe med spillere som Sergio Aguero, Raheem Sterling, Kevin De Bruyne, Nolito, Kelechi Iheanacho og David Silva i Citys forreste geledder.

Annonce