Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
25:03:2020 14:29
Kombineret XI: De 11 bedste spillere som aldrig har vundet Premier League

Vi har samlet et mandskab bestående af de bedste 11 spillere på hver sin position, som aldrig vandt Premier League.


Målmand: Pepe Reina

Liverpool var Champions of Europe, da den spanske målmand signede for klubben i 2005, men han nåede aldrig at opleve en titelsejr for The Reds.

I sine otte sæsoner nåede han dog at vinde FA- og League Cuppen, ligesom han var med til at føre holdet frem til endnu en Champions League-finale.

I en årrække blev han betragtet som en af de bedste - hvis ikke den bedste - målmand i Premier League.

Forsvarer: Sami Hyppia

Finnen er blandt de bedste forsvarere i Liverpools historie, og han spillede en essentiel rolle for holdet gennem 10 sæsoner med masser succes i andre turneringer end lige Premier League.

Forsvarer: Jamie Carragher:

Mens Gerrard scorede mål og bar Liverpool frem, sørgede Carragher for at lukke til og tæt i forsvaret gennem sine 17 sæsoner i Premier League.

Han nåede at vinde alt andet, som er værd at vinde på klubplan, men Premier League-trofæet er en del af hans CV, som for altid vil stå tomt.

Forsvarer: Marcel Desailly

Franskmanden vandt VM i 1998, skiftede til Chelsea og skuffede bestemt ikke.

Mesterskaber havde han allerede vundet i Serie A, men desværre udeblev mesterskabet for Chelsea i den periode, og desværre skiftede han året efter, at Roman Abramovich havde opkøbt klubben.

Forsvarer: Paul McGrath

Trods problemer med alkoholisme og adskillige store skader bliver McGrath i dag anset som en af de største irske fodboldspillere nogensinde.

Han nåede desværre ikke at vinde Premier League med Manchester United, men han førte Aston Villa til to League Cup-triumfer og blev selv kåret til PFA Player of the Year i 1993.

Midtbanespiller: Steven Gerrard:

Han kom så tæt på i 2014, men i sidste ende endte The Reds med at glide i slutspurten og overdrage mesterskabet til Manchester City.

Gerrard vandt nærmest alt andet, der var at vinde med Liverpool, men den største skam i englænderens karriere må være den manglende Premier League-medalje.

Midtbanespiller: Paul Gascoigne:

Gascoigne nåede kun at spille fire sæsoner i Premier League, men midtbanespilleren er en af de helt store engelske kulthelte og en hamrende dygtig fodboldspiller.

Desværre brugte han sine fire sæsoner i Premier League for henholdsvis Middlesbrough og Everton, som havde mere travlt med at undgå nedrykning end at vinde mesterskaber.

Midtbanespiller: Gianfranco Zola:

Før Roman Abramovich gjorde Chelsea til den klub, vi kender den som i dag, var Zola geniet, der fik tingene til at ske på Stamford Bridge.

På sine syv sæsoner for klubben nåede han at score 80 mål, men det var særligt hans kreativitet og betagende spillestil, som gjorde ham til en oplevelse at se i aktion.

Winger: David Ginola

Franskmanden med de gyldne lokker var ekstremt tæt på at vinde den engelske titel med Newcastle i i 1996, men Manchester United væltede til sidst The Magpies af pinden.

Tre år senere vandt wingeren PFA Player of the Year-prisen i 1999, men League Cuppen blev det eneste nævneværdige trofæ, han vandt i engelsk fodbold.

Winger: Gareth Bale

Waliseren har heldigvis vundet alt, der er at vinde med Real Madrid, men Premier League-titlen blev det aldrig til, selvom Tottenham med Bale på mandskabet sluttede i top fire i to sæsoner.

Det kan stadig ske engang i fremtiden, men det virker ikke til, at nogle engelske mesterskabskandidater er villige til at tage chancen på den fallerede superstjerne.

Angriber: Robbie Fowler:

Engelsk fodbold i 90'erne var ved at skumme over med gode målscorere, men Fowler var måske den bedste afslutter af dem alle.

Liverpool-ikonet nåede at score 163 mål i Premier League, men havde ikke held med at vinde titlen for hverken The Reds, Leeds United eller Manchester City.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED