Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
16:09:2021 21:24
Kørte uden kørekort: Nu skal United-back i retten

Aaron Wan-Bissaka skal en tur i retten for adskillige brud på færdselsloven.


Det kører ikke rigtig for Aaron Wan-Bissaka i de her dage, hverken på eller udenfor banen. 
 
United-backen blev udvist i tirsdagens Champions League-opgør mod Young Boys, hvilket blev starten på en lang og sej kamp for De Røde Djævle, der til sidst led et nederlag.
 
Nu har Wan-Bissaka endnu en hovedpine at forholde sig til. United-backen skal nemlig en tur i retten. Som vi tidligere har berettet her på siden, har Aaron Wan-Bissaka forbrudt sig mod flere af færdselslovens regler og paragraffer.
 
Tilbage i midten af juni blev United-spillerens kørekort suspenderet, da han ikke kunne redegøre for en sag om for høj hastighed i Yorkshire. Trods suspenderingen, så kørte United-spilleren stadig rundt i sin bil, hvor han blev stoppet af politiet.
 
Betjentene kunne konstatere at spillerens kørekort netop var blevet suspenderet og at han samtidig var uden gældende bilforsikring. 
 
Men der var en god grund til at Wan-Bissaka ikke var klar over at hans kørekort var suspenderet. Ifølge spillerens advokat skyldtes den manglende viden om suspenderingen, at brevene fra myndighederne endte i postkassen på den gamle adresse som backen boede på, da han spillede for Crystal Palace. 
 
Nu venter retssagen så for Aaron Wan-Bissaka, der skal stå skoleret i Manchester Magistrates' Court d. 20. december. Her skal Wan-Bissaka forklare sig og modtage sin straf for at køre uden kørekort.

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE