Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Købt for 293 millioner: Chelsea-flop kan gå gratis

Af Kasper Leif Pedersen
12.01.2023 Kl. 08:14
Den dyrt handlet Chelsea-spiller kan skifte gratis.

Tiemoue Bakayokos tid i Chelsea har langt fra været en succes.

Den franske midtbanespiller skiftede til den engelske hovedstadsklub i 2018 for 293 millioner kroner, og nu The Blues villig til at lade ham gå gratis.

For Bakayoko skrev under med AC Milan på en toårig låneaftale i sommeren 2021, men han har kæmpet for at få spilletid under Stefano Pioli.

Nu er The Blues i forhandlinger med AC Milan om at annullere Tiemoue Bakayokos lån.
 
Det melder Dally Mail.
 
De forsvarende italienske mestre er ikke villige til at spille ham, da der er en klausul i hans lån, hvilket betyder, at de skal gøre aftalen permanent, hvis han spiller mindst 45 minutter i 15 kampe i denne sæson.
 
Selvom Bakayokos kontrakt med Chelsea udløber i 2024 , så er The Blues allerede parat til at frigive ham, på en lignende måde,  som de gjorde med Ross Barkley tidligere på sæsonen, inden midtbanespilleren skiftede til Nice. 
 
28-årige Bakayoko spillede kun 18 gange i alle turneringer i sidste sæson, og har ikke engang spillet et eneste minut i den nuværende sæson.
 
Tiemoue Bakayokos sidste kamp for Chelsea fandt sted i maj 2018, da han spillede samtlige 90 minutter i FA Cup-finalen mod Manchester United.
 
 

 

Annonce