Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Klubejer rystet over manager: Vi ville ikke give ham 35 millioner

Af Jeppe Augustsen
25.03.2021 Kl. 10:40
Prince Abdullah var meget overrasket over, at Chris Wilder krævede et enormt beløb for at sige op.

Tidligere på måneden blev Chris Wilder og Sheffield United enige om en ophæve samarbejdet efter at have stået i spidsen for klubben siden 2016. 

I et interview med Sky Sports fortæller klubbens ejer, Prince Abdullah, at det ikke var første gang, at Chris Wilder ville forlade sin post. 

Tilbage i december ønskede han også at forlade sin post, men Prince Abdullah formåede at overtale ham til at blive, men tidligere på måneden kunne det ikke lade sig gøre.

– I et opkald, der varede over en time, forklarede Chris, hvorfor han ville sige op. Han følte, at holdet havde brug for en forandring, en ny stemme. Vi gjorde det klart, at vi ikke ville fyre ham og sagde til ham: "Du kan godt sige op, men du vil ikke de samme penge, som hvis vi fyrede dig", siger Prince Abdullah til Sky Sports.

– Dialogen med hans repræsentanter startede, og vi var overrasket over, at han krævede £4 millioner (35 millioner kroner) for at træde af. Vi sagde: "Det kommer ikke til at ske. Du siger op. Vi fyrer dig ikke, og hvorfor skulle vi betale næsten et års løn?", lyder det fra ejeren.

Annonce