Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
20:02:2021 19:00
Klubejer beder om hjælp: Vender Benitez tilbage til Premier League?

En klubejer i Premier League er blevet noget så desperat.


22 ud af 69 mulige sejre er det blevet til for Steve Bruce i løbet af dennes tid som manager for Newcastle United. Og i de seneste 13 kampe i denne sæson, er det blot blevet til to sejre.

Det har klubbens ejer, Mike Ashley, angiveligt fået nok af – og derfor har han bedt Rafa Benitez om at vende tilbage til St. James’ Park.

Den tidligere Liverpool-træner var træner for Newcastle fra 2016 til 2019, men nu kan han altså være på vej tilbage til det nordlige England.

Det er transfereksperten, Ian McGarry, der hævder, at Ashley har bedt Benitez om hjælp.

- Vi har fået oplysninger om, at Mike Ashley har været i samtaler med Rafa Benitez, som senest har været træner i Kina, men nu er tilbage i England, siger McGarry til Transfer Window Podcast.

- Han har spurgt Benitez, om han kunne være interesseret i at komme tilbage til St. James’ Park og føre dem til sikkerhed igen, uddyber han.

Benitez fik i sidste måned ophævet sin kontrakt med Dalian efter blot 12 sejre i 38 kampe. Det førte til spekulationer om, at han var Celtics nye træner, men de blev kølnet ret hurtigt igen.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED