Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
19:10:2020 15:54
Klopp vil ikke sætte en tidsramme: Virgil er Virgil

Jürgen Klopp vil ikke sætte en tidsramme for Virgil van Dijks skade.


Virgil van Dijk skal opereres for en knæskade, der formentlig holder ham ude resten af sæsonen.

Liverpool-manager, Jürgen Klopp, vil dog ikke sætte en tidsramme for, hvor lang tid han er ude, fordi det er forskellige fra person til person.

Han er dog klar over, at den hollandske midtstopper er ude i lang tid.

- Nogle ting står klart, og han vil være ude i et stykke tid. Det er klar. Vi vil ikke sætte en tidsramme, fordi alle spillere er forskellige, og der er altid mulige tidsrammer for x, y og z spillere, men Virgil er Virgil, og derfor vil vi ikke sætte en tidsramme, siger Klopp til klubbens hjemmeside.

- Men han vil være ude i lang tid, og sådan er situationen. Jeg forventede det med det samme efter kampen - især da jeg så tacklingen. Jeg så det først fra bænken, og da jeg så det efterfølgende, vidste jeg, at han ville være ude i lang tid.

- Vi er der for ham, og det ved han. Vi vil vente på ham som en god hustru, der venter på sin mand komme ud af fængsel, og vi vil gøre alt for at gøre det så let for ham som overhovedet muligt, slutter Jürgen Klopp.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED