Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
30:10:2020 19:01
Klopp trods skadesproblemer: Jeg elsker udfordringer!

Liverpool har ikke mange midtstoppere tilbage, men manager Jürgen Klopp tager situationen i stiv arm


Med Virgil van Dijk ude for sæsonen og med Joël Matips skrøbelige fysik, var det sidste Jürgen Klopp havde brug for endnu en skade i midterforsvaret. Men det var præcis, hvad der skete mod FC Midtjylland tirsdag, hvor Fabinho måtte trække sig med fibersprænging. 

Brasilianeren er nu frem til den anden side af novembers landskampspause, men Liverpool-manageren er klar på at tage de næste kampe som en udfordring. Den tidligere Liverpool-spiller Adam Lallana har fortalt, hvordan Klopp aldrig lader sig slå ud, og tyskeren medgiver, at det handler om at se på de positive sider.

- Når et problem opstår, uanset hvad det er  - i fodbold handler det tit om at mangle spillere, det sker stort set hvert år -, så har han ret. Man skal bruge et øjeblik til at sunde sig og så indse, at 'sådan er det'. Og fra det øjeblik frem, så ser jeg det som udfordring. Og jeg elsker udfordringer!, udtaler Klopp ifølge Sky Sports.

- Så jeg er okay med situationen. Nu tager vi hånd om den og får det bedste ud af den. Lad os se mulighederne i den, for de andre spillere og alt den slags. Lad os blive endnu tættere, tilføjer Klopp.

Liverpool spiller lørdag aften mod West Ham i Premier League. Der er kickoff kl. 18.30.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED