Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
25:11:2020 16:50
Klopp til engelsk regering: Hvor er logikken i det?

Jürgen Klopp kan ikke forstå, hvorfor de større stadions ikke må have flere fans på lægterne, når tilskuere igen er tilladt.


Som det ser ud nu, så kommer der igen fans på lægterne i Premier League i starten af december.

Antallet af tilskuere afhænger af det stadie de pågældende byer befinder sig i, som er bestemt af smittetrykket.

Ved stadie 1 vil man tillade 4.000 tilskuere, og i stadie 2 vil man tillade 2.000 tilskuere, mens man i stadie 3 ikke kan lukke tilskuere ind. 

Jürgen Klopp mener ikke, at det er uretfærdigt, at nogle klubber vil have tilskuere, mens andre ikke kan, men han kan ikke forstå, hvorfor de større stadions ikke må husere flere tilskuere, når der er mere plads.

- Jeg synes ikke, det er unfair. Reglerne afhænger af de forskellige områder, men jeg forstår ikke, hvordan vi kan have 2.000 på et stadion med plads til 60.000, mens der også kan være 2.000 tilskuere på et stadion med plads til 9.000, siger Jürgen Klopp ifølge Daily Mirror.

- Men jeg er ikke overrasket over, at det ikke er tænkt helt igennem, men det er et godt tegn, lyder det fra Liverpool-manageren.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED