AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:12:2019 17:12
Klopp taler ud om Minamino-handel: Meget god spiller

Det er en offentlig hemmelighed, at Liverpool er nået til enighed med Red Bull Salzburg om et køb af deres spiller Takumi Minamino.


Liverpools manager Jürgen Klopp lovpriser Minamino, men afslører ikke, at Liverpool henter den 24-årige midtbanespiller.

Det er ellers en offentlig hemmelighed, at Liverpool henter japaneren for en pris på 7,25 millioner pund. Red Bull Salzburg og Minamino spillede mod netop Liverpool i tirsdagens Champions League-opgør, og her imponerede den hurtige japaner endnu engang.

Jürgen Klopp blev forud for Liverpools opgør mod Watford i Premier League spurgt til den mulige handel om at hente Takumi Minamino.

- Der er faktisk ikke mere at sige om det, sagde Klopp ifølge Express.

- Vi snakker om det, som vi gør med alle handler, potentielle handler, først når det er på plads, ikke tidligere end det.

- Han er en meget god spiller, det kan jeg sige, men jeg så flere fode spillere på Salzburgs hold for at være ærlig, mange flere end jeg ønskede – især i første halvleg!

Minamino skiftede til Salzburg i januar 2015 fra det japanske mandskab Cerezo Osaka, og han har forbedret sig for hver sæson. Han har i Salzburg scoret 63 mål i 192 kampe.

Jürgen Klopp forlængede desuden tidligere på fredagen sin kontrakt med Liverpool, hvor han nu er forpligtet frem til sommeren 2024 – formentlig har han Minaminos kvaliteter til rådighed fra januar af.

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED