AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
05:10:2019 19:07
Klopp raser mod journalist og Leicester-spiller efter tackling på Salah

Liverpool-manager Jürgen Klopp er ikke stor fan af Choudhury efter opgøret mellem Liverpool og Leicester, som Liverpool vandt 2-1.


Manageren er utilfreds med Hamza Choudhury, som lavede en hård tackling på Mohamed Salah i de døende minutter af opgøret, og Klopp var nødsaget til at skifte den egyptiske stjerne ud på grund af tacklingen.

Efter kampen snakkede Jürgen Klopp med Sky Sports, hvor han sagde dette om, kampen, Choudhury og tacklingen på Salah, skriver Metro.

- Det lignede, at de var tilfredse med uafgjort, men det var vi ikke. De så vi i situationen, hvor vi fik straffe, hvilket var et klokkeklart straffespark, sagde Klopp.

- Men jeg står her, og skal egentlig kun være glad på grund af den måde, drengene gjorde det på, men jeg kan ikke komme over Choudhurys gule kort.

- Han burde vide bedre. Han var måske uheldig med Ritchie (som er ude to måneder på efter en tackling af Choudhury), men det var ham, og han skal slappe af.

- Du kan ikke kun gå efter manden, og så fik han kun et gult kort, jeg forstår ikke, hvordan det fungerer. Du ser Salah ligge i omklædningsrummet, og du tænker, ’okay’.

Derefter blev Klopp spurgt til, om Mohamed Salah var okay.

- Hvordan kan han være okay? Han humpede fra banen, og du spørger mig, om han er okay! Hvordan kan han være okay? Har du set situationen igen? Kig på mig, hvad synes du?, var Jürgen Klopps reaktion på journalistens spørgsmål, som tydeligvis irriterede Klopp.

- Vi ved ikke, hvor slem skaden er, hvordan skulle vi vide det?

- Det er bare hårdt. Tre år i træk har vi været holdet med færrest gule kort, altid det mest fair hold, vi gør ikke disse ting, men det er for at stoppe Salah, men det er stadig ikke okay, sluttede Klopp.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED