AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
19:10:2019 09:13
Klopp opdaterer på skadesfronten: Stadig usikkerhed om trio før United-brag

Jürgen Klopp beretter om bedring hos Mohamed Salah, Joel Matip og Alisson Becker, men det er stadig for tidligt at sige, om de bliver klar til braget mod Manchester United i morgen.


Liverpool gæster i morgen Manchester United på Old Trafford. Det har ikke altid været sådan de seneste årtier, men et velfungerende Liverpool-mandskab er klare favoritter til udekampen mod Ole Gunnar Solskjærs tropper, der har vaklet i denne sæson og blot er nummer 12 i Premier League.

Landskampspausen er overstået, og det er ikke blevet værre for Liverpool på skadesfronten - tværtimod er der fremgang at spore blandt de skadede profiler. Jürgen Klopp fortæller dog, at det endnu ikke er sikkert, om Salah, Matip og Alisson bliver klar til braget på Old Trafford.

- De har det bedre. Hvor godt må vi vente at se. Det er sandheden, fortalte Klopp til sit pressemøde forud for opgøret.

- Der er to træningssessioner endnu, så vi må vente at se. Derfra tager vi beslutninger. Det er sådan, det er. Intet er afgjort.

- Alle kom raske tilbage fra landsholdstjeneste, hvilket er meget, meget vigtigt, slutter Klopp.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED