Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Klopp om top fire-chancer "Selvfølgelig er jeg bekymret"

Af Kasper Leif Pedersen
30.10.2022 Kl. 08:19
Den tyske manager er bekymret efter lørdagens nederlag til Leeds.

Liverpool måtte på syv dage lide nederlag til Nottingham Forest i sidste weekend, mens man lørdag tabte med 2-1 til Leeds hjemme på Anfield.

Derfor er The Reds i skrivende stund siddende på en niendepladsen, hvor man har otte point op til Newcastle på fjerdepladsen – som dog har spillet én kamp mere. 

Dermed er der p.t. langt op til top fire-placeringer, og dette satte Jürgen Klopp nogle ord på umiddelbart efter lørdagens kamp, hvor han blev spurgt om han var bekymret:

–  Ja, det er faktisk ikke min største bekymring i øjeblikket, for der er mange andre bekymringer, men ja, selvfølgelig. Jeg er i hvert fald ikke så dum, at jeg ikke kender afstandene, og jeg ved, hvem der er deroppe, men du kan ikke kvalificere dig til Champions League, hvis du spiller så inkonsekvent, som vi gør i øjeblikket. Så som jeg sagde, så skal vi rette op på det, og så må vi se, hvor vi ender. Vi ved alle sammen, at alt er muligt, eller mange ting er mulige, men for det skal man vinde fodboldkampe, og det har vi ikke gjort ofte nok endnu, siger tyskerens til klubbens hjemmeside. 

Liverpools næste kamp er Napoli på tirsdag i Champions League, mens man i Premier League-regi på søndag møder Tottenham. 

 
Annonce