AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:09:2018 12:48
Klopp om sin trup: Jeg har luksusproblemer

Jürgen Klopp har store luksusproblemer, når alle spillere er klar.


Lørdag middag skal Liverpool en tur til Wembley, hvor de gæster Tottenham.

På under en måned skal Liverpool spille syv kampe, og det bliver dermed en travl tid for The Reds. Jürgen Klopp glæder sig dog over, at han har sine spillere klar og står med et luksusproblem, når han skal vælge sin startellever.

- Det bliver en intens perioder det næste stykke tid, og Lovren er formentlig klar til den tid, siger Klopp til dagens pressemøde.

- Det er som om vi har 500 kampe de næste par uger. Når man har mange spillere, kan man træffe gode beslutning. Det er nærmere et luksusproblem for mig. 

- Adam Lallana har ikke en seriøs skade. Han er ikke tilgængelig til weekendens kamp eller næste, men derefter håber jeg, at han er tilbage, lyder det fra Klopp.

Fra den 15. september til den 7. oktober skal Liverpool møde Tottenham, PSG, Southampton, Napoli, Manchester City og Chelsea to gange.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED