Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Klopp om Liverpools første halvleg: "Jeg tænkte WTF!"

Af Kasper Leif Pedersen
16.09.2023 Kl. 16:49
Jürgen Klopp var langt fra tilfreds med Liverpools første halvleg.

Liverpool fortsatte deres vundne stime, da de besejrede Wolverhampton med en 3-1 i det tidlige lørdagsopgør.

Dog var det langt fra en overlegen sejr fra Jürgen Klopps tropper.

 

 

For The Reds var langt fra deres bedste i de første 45 minutter og var reelt heldige med kun at være bagud med et mål ved pausen, hvor Hwang Hee-chan scorede for hjemmeholdet på Molineux.

Jürgen Klopp så sig også nødsaget til at skifte Luiz Diaz ind i pausen for Alexis Mac Allister, der lignede en, der var ramt af noget jetlag fra sin tur til Sydamerika med Argentina.

På pressemødet efter kampen lagde tyskeren heller ikke skjul på, at hans hold ikke levede op til standarden i den halvleg.

– I første halvleg tænkte jeg et par gange: "WTF!". Så vi var tydeligvis ikke klar i første halvleg, men Wolves gjorde det rigtig godt oveni.

– Du kunne se i disse situationer, når Neto (Pedro,red.) går ind i tre spillere, og vi ikke er der, jeg ved – jeg arbejder med disse drenge syv, otte, ni uger, nogle længere – jeg ved, når de kan, så er de det. Du så med Macca (Alexis Mac Allister,red.) og andre spillere, at de ikke havde benene i dag. Men jeg ved, at hvis man efter lang tid kan komme igennem første halvleg med et rimeligt resultat og ikke er voldsomt nede, så kan man vende det. Holdet havde brug for hjælp, og heldigvis kunne vi levere lidt hjælp, men med den slags ting. Det var helt forskellige halvlege, og det så man. De samme spillere i første halvleg så lidt rustne ud, og i anden halvleg så det meget lettere ud.

– Wolves spillede en super første halvleg, vi spillede en rigtig dårlig, og i anden halvleg var vi meget gode, kontrollerede spillet, scorede et mål og havde brug for et stykke tid, men forblev rolige, det kunne jeg godt lide. Der var ingen hastværk, det kunne jeg godt lide, vi sparkede ikke bolde et eller andet sted hen, vi prøvede virkelig at spille rundt, bryde linjer – 3-1 er ikke det resultat, jeg forventede efter 20 minutter og måske efter pausen, men i anden halvleg fortjente vi resultatet, så det er fint, sagde den tyske Liverpool-manager efter kampen.

Liverpool skal i midtugen møde LASK Linz, mens man i weekenden skal møde West Ham hjemme på Anfield.

 

Annonce