AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
06:11:2018 11:57
Klopp nedtoner Firminos fitness-problemer

Liverpool-træneren mener ikke, Roberto Firmino har brug for et hvil, selvom brasilianeren har en mindre måltørke.


Firmino er tidligere blevet beskrevet som "Liverpools motor" af Klopp, men efter en lang sidste sæson med massevis af Champions League-kampe og den efterfølgende VM-slutrunde kunne man måske driste sig til at tro, at motoren havde brug for en pause.

Blot ét mål er det blevet til for Firmino i sine seneste ni kampe for The Reds, men Jürgen Klopp insisterer på, at Firmino ikke har brug for et hvil.

- Nej. Han arbejder stadig hårdt, nogle gange bedre end andre gang, men alt i alt godt. Sådan er det, sagde Klopp til pressekonferencen forud for kampen mod Røde Stjerne Beograd tirsdag.

- Jeg er ikke bekymret. Det sker, at spillere ikke scorer. Han er en vigtig spiller for os, men jeg var ikke rigtig tilfreds med vores forsvar i første halvleg af kampen mod Arsenal, og det var Firmino en del af, men det hele skal nok gå, insisterer Klopp.

Den tyske træner er heller ikke bleg for at indrømme, at man nødigt vil give Firmino et hvil, da angriberen spiller en nøglerolle i holdets spilsystem.

- Vi overvejer konstant, om han skal have en pause, men som regel ender beslutningen med at være, at han skal starte, fortæller Klopp. 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED