AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:11:2019 08:48
Klopp med opsang: VAR skal forbedres på disse punkter

Jürgen Klopp ønsker videosystemet forbedret.


En lang række af de største europæiske trænere var mandag samlet i Schweiz, da UEFA afholdt trænerkonference med blandt andre Jürgen Klopp og Pep Guardiola til stede.

Netop Manchester City-manageren var rasende efter søndagens nederlag til Liverpool på Anfield, da to appeller for straffespark ikke gik de forsvarende engelske mestres vej.

Men det var faktisk Jürgen Klopp, der fra talerstolen opfordrede til, at man ændrede VAR-systemet.

- VAR kan forbedres. Det bliver aldrig 100 procent præcist, det ved alle, men der er visse ting, som ganske enkelt ikke passer, sagde Klopp ifølge Sky Sports.

- Hånd på bolden og offside er helt klart noget, som skal forbedres. UEFA har nogle gode løsningsforslag, så man arbejder på det, og det vigtigt at påpege, at der altid vil være fejl. Det er mennesker, der er ansvarlige, og ingen af os er perfekte.

Der var også rygter om, at den engelske dommerforening ville opfordre Premier League-dommerne til at gøre brug af tv-skærmene, der er placeret på sidelinjen, mere, men ifølge The Guardian er det ikke tilfældet.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED