Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
27:02:2021 09:21
Klopp maner til ro: Ikke brug for en kæmpe genopbygning

Jürgen Klopp mener ikke, at Liverpool har brug for at lave store ændringer på holdet.


Liverpool var i sidste sæson suveræne i Premier League, men i år har snakken været en helt anden, og de forsvarende mestre er lige nu 19 point efter Manchester City. 

Det har sat gang i spekulationerne om, hvorvidt Liverpool skal handle stort ind til sommer, men ifølge Jürgen Klopp er der ikke brug for at lave helt om på holdet:

- Det er ikke tid til at foretage en kæmpe genopbygning. Vi skal ikke til at udskifte et helt eller halvt hold, siger han ifølge Sky Sports.

- Det her hold har ikke haft mulighed for at spille sammen én eneste gang. Det bør man have in mente, siger tyskeren med henvisning til Liverpools skadeskrise i denne sæson.

Tyskeren afslører dog, at der kan forekomme ændringer: 

- Selvfølgelig vil vi foretage nogle justeringer. Jeg er ikke sikker på, at det kan lade sig gøre til sommer, men vi vil prøve. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED