Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
21:02:2021 20:20
Klopp langer ud efter Thiago-kritikere: Det er noget pis

Liverpool er inde i en historisk dårlig stime, men Jürgen Klopp er godt og grundigt træt af, at nytilkomne Thiago får skylden


Liverpool tabte for første gang i mange år det traditionsrige Merseyside-derby hjemme på Anfield, da Everton lørdag kom afsted med en 2-0 sejr. Det var samtidig første gang i næsten 100 år, at The Reds har tabt fire ligahjemmekampe i træk.

Spanske Thiago Alcantara har i forbindelse med Liverpools dårlige stime fået voldsom kritik for at ødelægge holdets naturlige rytme, men manager Jürgen Klopp giver ikke meget for den analyse.

- Han kom til sent...så fik han Covid, blev skadet, og han skulle stadig tilpasse sig et nyt hold. Og det endda et hold, der ikke ligefrem var flyvende, udtaler tyskeren ifølge Football365.

- Vi har måttet genopbygge holdet mere eller mindre hver tredje dag på grund af den skiftende bagkæde, og det har været virkelig uheldigt for Thiago.

- Men han har spillet nogle exceptionelle kampe og havde nogle exceptionelle øjeblikke på banen, så han er respekteret i truppen.

- Det er den offentlige holdning: 'Åh, Thiago er kommet og nu er vi ikke så gode længere. Den slags ting er bare noget pis, lad mig sige det sådan. Det er simpelthen ikke rigtigt, tilføjer Klopp.

Liverpool er med weekendens nederlag nu på sjettepladsen i Premier League med fem point op til West Ham på fjerdepladsen. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED