Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Klopp kan gå transferamok til sommer: Her er transferbudgettet

Af Jeppe Augustsen
06.01.2023 Kl. 15:34
Jürgen Klopp vil have et stort transferbudget til at købe spillere for til sommer.

Liverpool har i dette transfervindue hentet Cody Gakpo til klubben i en handel, der angiveligt kan ende op i £50 millioner.

Størstedelen af klubbens fanbase håber dog på at kunne se mindst en signing mere i denne måned. Her er det især en midtbanespiller, som fansene hungrer efter.

Det er dog ikke sikkert, at de får deres ønske opfyldt.

Til gengæld kan Liverpool-fansene se frem til en stor sommer, hvor Merseyside-klubben har i sinde at gå transferamok. Det melder den tyske transferjournalist, Christian Falk.

Jude Bellingham er en spiller, som Jürgen Klopp vil have, og der vil være penge nok til at hente ham.

– Jeg har hørt i Liverpool, at Jürgen Klopp virkelig gerne vil have ham (Bellingham, red.). Vi kalder ham for 'mancatcher' – hvis han vil jagte en spiller, så kan han gøre det, men han skal også jagten klubben til at gøre det samme, skriver Christian Falk.

– Jeg har hørt, at klubben (Liverpool, red.) har omkring £200-250 millioner, som de vil bruge til sommer, så der er gode chancer for, at de får Bellingham, lyder meldingen fra Christian Falk.

Jürgen Klopp har tidligere gjort det klart, at Jude Bellingham er en spiller, som han beundrer.

– Jude er en fantastisk spiller, som vi naturligvis kender. Vi ville være dumme, hvis vi ikke havde ham på vores radar. Men der er ikke mere at sige til det, har Liverpool-manageren tidligere udtalt på et pressemøde.

Real Madrid meldes også interesseret i den unge engelske komet, og der har også været meldinger om, at han foretrækker et skifte til den spanske klub.

Ifølge flere medier vil Jude Bellingham angiveligt koste mindst 900 millioner kroner til sommer.

LÆS OGSÅ: PL-storklub byder på João Félix: Det lyder det på

LÆS OGSÅ: OFFICIELT: Chelseas tredje januarsiging er en realitet

Annonce