Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
04:03:2021 07:59
Klopp: Ingen top fire påvirker vores evne til at signe spillere

Jürgen Klopp lægger ikke skjul på, at Liverpools slutplacering i tabellen kan få indflydelse på deres købekraft på sommerens transfervindue.


Champions League er den største klubturnering i verden og et kæmpe trækplaster, når man gerne vil lokke de bedste spillere til sin klub. Men derudover er det også en guldgrube for de deltagende klubber, som kan være afgørende for, om man har midlerne til at købe de mest spændende transfermål.

Det erkendte Jürgen Klopp til sit pressemøde onsdag forud for torsdagens storkamp mod Chelsea.

- Hovedårsagen til, at man ønsker at kvalificere sig til Champions League, er altid finansiel. Det er en stor turnering, men for klubben omhandler det finanserne involveret. Men det er klart, at man kan gøre spillere mere spændt på et skifte, når man er med, sagde Klopp ifølge Goal.

- Da jeg kom til, forhandlede vi med spillere fra klubber, der kunne tilbyde Champions League, og jeg var sådan lidt "Okay, undskyld, men vi kan kun tilbyde intet eller Europa League". Men ellers handler det kun om finanser, og det er ikke anderledes i år, så vi må gøre vores bedste og se, hvor vi ender.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED